Ochrana osobních údajů

Menu na mail

Zákazník se může na našem webu zaregistrovat k odběru poledního menu na mail. Zaškrtnutím tlačítka "Souhlasím se zpracováním osobních údajů" uděluji dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v platném znění) společnosti Občerstvení Jordan. Pro naše potřeby ukládáme do databáze jméno, email zákazníka a datum registrace. Pro zrušení upozorňování lze zaslat žádost na emailovou adresu uvedenou v kontaktech. Na této adrese je možné zároveň zažádat o kompletní smazání veškerých údajů o zákazníkovi.

Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu z žádného důvodu prodávány, vyměňovány, převáděny nebo poskytovány jakékoliv jiné společnost, s výjimkou případů, kdy je to nezbytné ke splnění požadavku.

Poptávkový formulář

Zákazník může prostřednictvím webového formuláře kontaktovat naši firmu. Zaškrtnutím tlačítka "Souhlasím se zpracováním osobních údajů" uděluji dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v platném znění) společnosti Country golf club Střítež, z.s. (dále jen správce) a to:

a) v rozsahu jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon

b) za účelem obchodní a marketingové komunikace

c) Jsem si vědom toho, že tento souhlas s uchováváním, resp. se zpracováním údajů, udělený v souladu se  zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o některých službách informační společnosti, je dobrovolný, a že tento svůj souhlas mohu kdykoliv odvolat. 

d) Po celou dobu zpracovávání osobních údajů k nim máte přístup, v případě pochybností o jejich správnosti či úplnosti, máte právo na vysvětlení či jejich opravu.

e) Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu z žádného důvodu prodávány, vyměňovány, převáděny nebo poskytovány jakékoliv jiné společnost, s výjimkou případů, kdy je to nezbytné ke splnění požadavku.

Cookies

Co jsou to cookies?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jako cookie se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která servery pošlou prohlížeči. Ten je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě stránek pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru.

Jak fungují cookies?

Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládá se do nich obsah „nákupního košíku“ v elektronických obchodech, uživatelské předvolby apod. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o našem chování zpět na příslušný server. Cookies obsahují informaci o tom, jak dlouho je má prohlížeč uchovávat (od jednorázových až po několikaleté). 

Cookies nejsou přímo vázány na naše jméno ani e-mailovou adresu. Jsou společné pro jednu instalaci prohlížeče. Cookies nejsou nijak zabezpečeny a to včetně shromážděných údajů.

Jak Google využívá soubory cookie zjistíte zde.

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

Účinný nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

 

 

KONTAKTY

Kde nás najdete?

Rádi bychom vás pozvali do našeho občerstvení JORDAN, které se nachází na Karlově náměstí.23 v Třebíči, naproti parkovišti. Svoje služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 2001.


Tel: +420 568 840 326


Občerstvení JORDAN
Karlovo náměstí 29/23,
674 01 Třebíč-Vnitřní Město

mail: info@obcerstveni-jordan.cz